Ugrás a tartalomra

Sörömóda Lillafüreden

Létrehozva
Új műsorral jelentkezik Miskolc legújabb gasztronómiai magazinja, az Acéllábos
Kép
fotó: Beregi László

A csütörtöki adás habosra csapolt, bővebb változatában nem csak főzzük a sört, de néhány különleges tételt meg is kóstolunk a függőkert árnyas fái alatt. Magazinunk Ízi részében a Drót Bisztróba látogattunk, ahol némi szuvidolt marhalábszár, francia lecsó és friss, sörrel dagasztott kenyér került a tányérra. Vigyázat, a videó megtekintése finom ízek utáni heveny sóvárgást okozhat, megtekintését éhgyomorra nem ajánljuk.

Ez is érdekelhet

Az ördög földi helytartói? Szerencsétlenséget hoznak ránk? A feketéket ünnepeljük
SzabadidőVilág
Amennyire cukik, legalább annyian félnek is tőlük.
A bükki Tar-kő mindenkit levett a lábáról
SzabadidőMiskolcBelföldBorsod-Abaúj-ZemplénÉletmódEgészségKörnyezet
Az ország minden részéből érkeztek túrázók Miskolcra, a Bükkbe a szombati Kéktúra napján.
Szarvasbőgéssel tarkított erdei kalandok
SzabadidőBelföldBorsod-Abaúj-Zemplén
Különleges élményt kínált az érdeklődőknek az Északerdő Zrt.: a Pálházi és a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton szarvasbőgés-hallgató vonatozásokat szerveztek.
Mészöly Annával forgatott klipet a Here We Are
SzabadidőMiskolcBelföld
Menedék – ezt a címet kapta a banda legújabb dala. Friss, ropogós, mutatjuk!